Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η πολυτελής σουίτα του St. Regis Abu Dhabi

Rosewood Abu Dhabi Executive Suite - Living Room

Το St. Regis Abu Dhabi αποκάλυψε την σουίτα Abu Dhabi, την υψηλότερη αιωρούμενη σουίτα του κόσμου, για μια συναρπαστική εμπειρία για όσους τυχερούς την επισκεφθούν.

Διαθέτοντας σινεμά, σπα και απίστευτες παροχές, η εκπληκτική αυτή σουίτα βρίσκεται ανάμεσα στον 48ο και στον 49ο όροφο του ξενοδοχείου.

Το ταξίδι, αφορά αποκλειστικά 50 επισκέπτες την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, όπου συναντώνται στην μεγάλη αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου και τους υποδέχεται ένας μπάτλερ, ο οποίος τους συνοδεύει στον ιδιωτικό ανελκυστήρα του Abu Dhabi Suite.

The-Abu-Dhabi-Suites-private-cinema-is-transformed-into-a-candy-wonderland

Κατά την άφιξη τους στο Abu Dhabi Suite, οι επισκέπτες θα είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν την σουίτα των 1.120 τετραγωνικών μέτρων, η οποία κοστίζει 36.080 ευρώ τη βραδιά.

Journeying-through-the-Worlds-Highest-Suspended-Suite-A-caviar-on-demand-menu-is-also-included-in-the-brunch

Η ξενάγηση στο δωμάτιο είναι απολαυστική. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν εξαίσιες γαστρονομικές απολαύσεις σε κάθε δωμάτιο, έναν κινηματογράφο γεμάτο καραμέλες, ένα ειδικό τυρί και επιδόρπιο, χαβιάρι πάγο-μπαρ, την αίθουσα-στρείδι, σταθμούς σεφ και φυσικά, ένα ιδιωτικό μπαρ επανδρωμένο με τους κορυφαίους mixologists του ξενοδοχείου.

Journeying-through-the-Worlds-Highest-Suspended-Suite

Κάνοντας διάλειμμα από την γευσιγνωσία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ιδιωτικό spa για μασάζ ώμων από τους θεραπευτές του ξενοδοχείου Remède Spa και για τις κυρίες, μανικιούρ με τις ειδικούς Sisters Beauty Lounge του ξενοδοχείου.

Η υψηλότερη αιωρούμενη σουίτα στον κόσμο με... 36.000 ευρώ τη μέρα!

Το πρωινό στα... σύννεφα, είναι αποκλειστικά για ενήλικες άνω των 21 ετών και είναι διαθέσιμο από 160 ευρώ ανά άτομο.

065-St-Regis-Luxury-Hotel-Abu-Dhabi-UAE-Grand-Deluxe-Suite-Bathroom


Χάρτης του/της St. Regis Abu Dhabi





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg