Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

«The Bunyadi» - Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές

Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στο Λονδίνο πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του σε λιγότερο από τρεις μήνες και έχει ήδη διαθέσει περίπου το 42% των κρατήσεών του.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αρχίσει ακόμα να λειτουργεί το εστιατόριο έχει λίστα αναμονής που περιλαμβάνει 27.000 ανθρώπους.

Το εστιατόριο «The Bunyadi» θα προσφέρει μια «εντελώς φυσική εμπειρία» στους πελάτες του κατά τη διάρκεια του φαγητού, οι οποίοι θα είναι απαλλαγμένοι από κάθε «σύμβαση» του μοντέρνου τρόπου ζωής, όπως τα ρούχα, τα κινητά τηλέφωνα και κάθε άλλου είδους ηλεκτρικής συσκευής.



Το «The Bunyadi» θα διαθέτει αποδυτήρια ώστε οι πελάτες να μπορούν να ξεντυθούν πριν το φαγητό και να φυλάνε προστατευμένα τα πράγματα τους προστατευμένα κατά την παραμονή τους στο χώρο του εστιατορίου. Ο χώρος θα φωτίζεται με κεριά και τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο μπαμπού.

«Θέλουμε να δώσουμε μια πραγματική αίσθηση ελευθερίας» αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του, ενώ σημειώνουν πως το εστιατόριο θα έχει ξεχωριστό χώρο και για όσους πελάτες δεν επιθυμούν να «πετάξουν» τα ρούχα τους.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg