Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Η Al Qaeda κηρύσσει πόλεμο και στους επιχειρηματίες


Η Al Qaeda καλεί τους τζιχαντιστές να επιτεθούν και να σκοτώσουν Αμερικανούς επιχειρηματίες με σκοπό να πληγεί η οικονομία των ΗΠΑ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Sky News.

Σύμφωνα με το Sky News, στο άρθρο που δημοσιεύεται σε περιοδικό της Al Qaeda, δίνονται οδηγίες για το πώς να γίνουν οι συγκεκριμένες εκτελέσεις, ενώ υπάρχει και μία φωτογραφία του Bill Gates, στην οποία φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο των τρομοκρατών.

«Ο προφήτης διέταξε την δολοφονία πολλών ηγετών χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, εμείς είμαστε εδώ για να ακολουθήσουμε τα χνάρια αυτά και να πράξουμε ανάλογα για τους εχθρούς και τους φίλους μας. Δεν θα αφήσουμε ποτέ τα όπλα μας μέχρι να εκπληρώσουμε την επιθυμία του προφήτη Μωάμεθ» αναφέρεται στο δημοσίευμα του περιοδικού της Al Qaeda .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg