Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ετοιμάζει τις...δαγκάνες του ο Καμίνης

Δαγκάνες θα τοποθετήσει η Δημοτική Αστυνομία από την ερχόμενη εβδομάδα σε παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να αντιμετωπίσει φαινόμενα αντικοινωνικής στάθμευσης.

Αυτό προανήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από τη μηνιαία εκπομπή του στον Αθήνα 984, επισημαίνοντας ότι σκοπός του αυστηρού αυτού μέτρου είναι η προστασία του ελεύθερου δημόσιου χώρου, με αιχμή τις πλατείες, τους πεζόδρομους και τις ράμπες εξυπηρέτησης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.


«Στην ακραία αντικοινωνική στάθμευση, ο δήμος Αθηναίων θα αρχίσει να δαγκώνει» είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για εμπεδωμένες κακές νοοτροπίες δεκαετιών, που επιδεινώθηκαν από τη διετή απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.
Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο που επαναδραστηριοποιήθηκε, η Δημοτική Αστυνομία έχει βεβαιώσει 56.000 παραβάσεις (κλήσεις) για παράνομη στάθμευση και 184.000 παραβάσεις για την ελεγχόμενη στάθμευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg