Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Σε ρυθμούς τηλεδιασκέψεων

Σε ρυθμούς τηλεδιασκέψεων με το κουαρτέτο κινείται ήδη το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με στόχο να λυθούν οι εκκρεμότητες...

... που απομένουν τόσο για το πακέτο των 5,4 δισεκατομμυρίων ευρώ όσο και για το σημαντικό θέμα της νομικής μορφής αλλά και του περιεχομένου των "έξτρα μέτρων" 3,6 δισ. ευρώ.

Αν oi τηλεδιασκέψεις αυτές πάνε καλά τότε δεν θα πρέπει να αποκλείεται μία συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς το τέλος της εβδομάδας καθώς και ένα ραντεβού του έλληνα Υπουργού κα με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι. 

Η πλευρά της Κομισιόν ανέφερε μέσω κύκλων ότι τα περισσότερα μέτρα, καταρχάς για το πακέτο των 5,4 δισ. ευρώ έχουν κλειδώσει, επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση Μοσκοβισί ότι ότι έχει συμφωνηθεί 99%.  

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

Μοσκοβισί: «Προσδοκώ επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης»

Η Ελλάδα θα επανέλθει στην ανάπτυξη, κυρίως λόγω της επαναφοράς της εμπιστοσύνης, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί.

Ο Γάλλος ανέφερε επίσης ότι προσδοκεί επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg