Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Θα συζητηθεί η άρση της ασυλίας ή μη του Π. Καμμένου;



Την άρση της ασυλίας ή μη του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Π. Καμμένου, θα αποφασίσει η Βουλή, ύστερα από τη μήνυση αστυνομικού που αφορά σε tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ...

... μετά τα επεισόδια αποδοκιμασίας τον περασμένο Αύγουστο στην Κω το 2015.



"Επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί" έγραφε στο twitter ο Παν. Καμμένος, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένο πρόσωπο.

Είχε προηγηθεί η διαμαρτυρία κατοίκων της Κω για το μεταναστευτικό, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού στο νησί, οπότε και είχαν εκσφενδονιστεί σε βάρος του μπουκάλια με νερό και αυγά.

Ο αστυνομικός που φωτογραφήθηκε από το tweet, κατέθεσε στη συνέχεια μην ηδη σε βάρος του υπουργού Π. Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμηση αλλά και αγωγή με την οποία ζητά χρηματική αποζημίωση, ύψους 19.950 ευρώ για ηθική βλάβη.

Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ήταν οδυνηρή η αναπαραγωγή από τα μέσα ενημέρωσης της αναφοράς του Π. Καμμένου,  καθώς έλαβαν ευρεία δημοσιότητα και του προκάλεσε αγανάκτηση. Παράλληλα ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια και με νεοναζί.

Η μήνυση διαβιβάστηκε στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg