Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Σκυλιά, "ανακουφίζονται" στο... αστέρι του Τραμπ!

Το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ λειτουργεί σαν μαγνήτης εσχάτως για σκύλους που επείγονται να αδειάσουν το παχύ τους έντερο.

Τα τετράποδα, για κάποιον άγνωστο λόγο, επιλέγουν το άστρο του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ για την ανακούφισή τους.

Και επειδή δεν είναι αδέσποτα, κάθε φορά που το κατοικίδιο ανακουφίζεται στο συγκεκριμένο αστέρι, ο συνοδός του απαθανατίζει τη στιγμή με μια selfie. Η οποία και αναρτάται αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζεται κ.ο.κ.

Ωστόσο, εκτός από τους σκύλους, το άστρο του Τραμπ υφίσταται συχνούς βανδαλισμούς από τους περαστικούς που ενίοτε το χρησιμοποιούν ως πτυελοδοχείο ή στόχο για τη δημόσια ούρησή τους.

Ορισμένοι χαράζουν σύμβολα, ενώ κάποιος πρόσφατα έβαψε με σπρέι μια σβάστικα. Υπενθυμίζεται ότι το αστέρι προστέθηκε στη Λεωφόρο της Δόξας, λόγω της συμμετοχής του Τραμπ στο σόου “Ο Υποψήφιος”.

Εκτός αυτών των επιτόπιων και έμπρακτων εκδηλώσεων απαρέσκειας, στο διαδίκτυο υπήρξε μια εκστρατεία συλλογής υπογραφών υπέρ της αφαίρεσης του άστρου του Ντόναλντ Τραμπ από τη Λεωφόρο της Δόξας. Όμως, παρά τις 40.000 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν, το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ, ο φορέας ο οποίος χειρίζεται τα εγχάρακτα άστρα των διασήμων, αποκλείει οποιαδήποτε πιθανότητα έξωσης του Τραμπ από τη Λεωφόρο της Δόξας.
Και κάθε φορά που το άστρο του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου βεβηλώνεται, επεμβαίνει αμέσως η αστυνομία και η υπηρεσία καθαρισμού για να το αποκαταστήσει.

Αξιωσημείωτο είναι, πάντως, ότι στη Λεωφόρο της Δόξας τα αστέρια απονέμονται από το Εμπορικό Επιμελητήριο στους ανθρώπους του θεάματος, αλλά η τιμή αυτή έχει και ένα κόστος για τον τιμώμενο:
Καθένας από τους σταρ που φιλοξενούνται εκεί, οφείλει να καταβάλει 30.000 δολάρια για τη συντήρηση του αστεριού του.








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg