Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Φόρος τιμής του Gilmour στον Prince




Μόνον ένας μουσικός του ειδικού βάρους του David Gilmour θα μπορούσε να αποτίσει τέτοιον φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο Prince:

Την προπερασμένη Κυριακή, σε συναυλία στο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο, για το Teenage Cancer Trust, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Pink Floyd «έδεσε» το κλασικό τραγούδι του συγκροτήματος, "Comfortably Numb" με το τραγούδι με το οποίο θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μας ο Prince, το "Purple Rain".

Σε ένα clip   διάρκειας πάνω από οκτώ λεπτά, το οποίο «ανέβασε» ο Gilmour στο You Tube, καθώς ξεκινά ένα σόλο για το "Comfortably Numb", ο ίδιος και το συγκρότημά του, αποπλέουν σε ένα κιθαριστικό σόλο από το "Purple Rain".

Η ενσωμάτωση γίνεται χωρίς να φαίνονται οι ραφές, σε τέτοιο βαθμό που το τραγούδι του Prince ακούγεται σαν μια φυσική προέκταση μέσα στο τραγούδι των Pink Floyd. Καθώς ο συναυλιακός χώρος λούζεται σε ροζ φως, οι νότες συναντούν τα φωνητικά των τελευταίων ρεφρέν του τραγουδιού του Prince, που έφυγε τόσο ξαφνικά.




Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg