Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Έγινε απόπειρα κατά της Ζωής Γεωργαντά?

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του olympia.gr και του attikanea.blogspot.gr, έγινε απόπειρα κατά της Ζωής Γεωργαντά, μάρτυρος στη γνωστή υπόθεση Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ...

... (και του φουσκωμένο ελλείμματος του 2009 που παρουσίασε ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και οδήγησε την χώρα μας στα μνημόνια)

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η κ. Γεωργαντά, μετέβαινε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητό της, όταν διαπίστωσε πως ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια,  την ακολουθούσε για ώρα.

Ξαφνικά, το τζίπ ανέπτυξε ταχύτητα και αφού κτύπησε το αυτοκίνητο της κ. Γεωργαντά, απομακρύνθηκε και χάθηκε στην Εθνική Οδό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιος πληροφορίες, η κατάσταση της κ. Γεωργαντά, πλην ενός δυνατού σοκ, είναι καλή.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ίδια κάλεσε την Τροχαία και αστυνομικά αυτοκίνητα την συνόδευσαν μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες,  η ενέργεια αυτή κατά της Ζωής Γεωργαντά, μάλλον δείχνει εκφοβισμό και προειδοποίηση, καθώς πρόσφατα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ  Ανδρέα Γεωργίου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Διευθυντής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Νίκος Στρόμπλος, για συκοφαντική δυσφήμιση

Σημειωτέον ότι ο τότε ισχυρός άνδρας της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, που τοποθετήθηκε από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για να φέρει σε πέρας την "αποστολή", θα δικαστεί αφ ενός για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος στις 6 Δεκεμβρίου 2016 (η κατηγορία αφορά στο ότι δεν παραιτήθηκε ως όφειλε από το ΔΝΤ όταν ανέλαβε επικεφαλής της), και αφ ετέρου το ότι εκκρεμεί στον Άριο Πάγο η υπόθεση της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος

Πιστεύουμε πως είναι επίκαιρο να θυμηθούμε το τι έλεγε η ίδια; ακόμη και πριν από τρία χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg