Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Βασίλης Χιώτης - Ο πρώην διευθυντής του Βήμα FM στην εφημερίδα των Καραμήτσου – Αναστασιάδη


Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βασίλης Χιώτης επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας των Καραμήτσου και Αναστασιάδη.

Μετά τις «αποκαλύψεις» του κ. Χιώτη αφενός για τα πεπραγμένα Κατρούγκαλου και αφετέρου για το σπίτι που δήθεν αγόρασε από πλειστηριασμό είχαν σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ΔΟΛ και το Βήμα FM.

Οι εξελίξεις αυτές, σύμφωνα με το enimerosi24.gr, είχαν σαν αποτέλεσμα να παγώσει η ένταξη του Βασίλη Χιώτη στο Πρώτο Θέμα για να περάσει λίγος χρόνος και να ξεχαστεί το περιστατικό της «ανορθογραφίας» για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.

Τώρα ενάμιση μήνα μετά, τα ραντεβού πλέον του δημοσιογράφου με τους εκδότες γίνονται στα γραφεία της εφημερίδας και όχι στα καφέ του Ν. Ψυχικού. Οπότε, ο δρόμος για τη συνεργασία τους φαίνεται ότι άνοιξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg