Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Επίθεση με μαχαίρι και όπλο στη βρετανή βουλευτή Jo Cox




Η Cox έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ και συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία.

Μολονότι ένας αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι ο άνδρας που της επιτέθηκε φώναξε το σύνθημα "Πρώτα η Βρετανία", δεν είναι σαφές αν η πράξη του σχετίζεται με το δημοψήφισμα.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Sky News ότι η βουλευτίνα επενέβη στον καυγά δύο ανδρών και ότι ο ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές.

"Είδα ανθρώπους να τρέχουν προς τη (δημοτική) βιβλιοθήκη.
Βγήκα από το εστιατόριο μαζί με άλλους δύο... είδαμε έναν άνδρα που φορούσε ένα βρόμικο, λευκό καπέλο του μπέιζμπολ και γκρίζο τζάκετ να παλεύει με έναν άλλο", είπε ο Χίσεμ Μπεν-Αμπντάλα.

"Ξαφνικά, αυτός ο τύπος τράβηξε όπλο... Έμοιαζε με όπλο του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου ή με κάτι αυτοσχέδιο, δεν ήταν το είδος του όπλου που βλέπουμε συνήθως. Πυροβόλησε μια φορά, εγώ απομακρύνθηκα τρέχοντας και μετά άκουσα τον δεύτερο πυροβολισμό", υποστήριξε ο μάρτυρας.

News in English

An MP is in a critical condition after suffering serious injuries in an apparent shooting and stabbing attack in her constituency.

Unconfirmed reports suggest Jo Cox, Labour MP for Batley and Spen, was shot and stabbed. A man also suffered slight injuries.

A 52-year-old man was arrested near Market Street, Birstall, West Yorkshire Police said. The MP was taken by air ambulance to Leeds General Infirmary.

Armed police are outside the hospital.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg