Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Νέες θέσεις εργασίας από την Fraport

Ευκαιρίες καριέρας σε Έλληνες υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν στον αεροπορικό κλάδο προσφέρει η Fraport...

... που θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση, ανάπτυξη, επέκταση, συντήρηση και εκμετάλλευση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, από τον προσεχή Νοέμβριο μέχρι και το 2055.



Τα αεροδρόμια που θα περάσουν σταδιακά στον έλεγχο της κοινοπραξίας είναι τα εξής: Άκτιο, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κρήτη / Χανιά, Κεφαλονιά, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος.

Στον σχεδιασμό της εταιρείας είναι η πρόσληψη 500 Ελλήνων για τις διοικητικές και τεχνικές θέσεις, ενώ ορισμένα μόνο στελέχη θα είναι Γερμανοί. Θα προσληφθεί κάθε είδους προσωπικό με εξειδίκευση, από διευθυντικά έως διοικητικά και τεχνικά στελέχη όλων των επιπέδων, ώστε να διατηρηθεί η δυνατότητα απρόσκοπτης λειτουργίας των αεροδρομίων σε εικοσιτετράωρη βάση.

Ειδικότερα αναζητούνται δικηγόροι, στελέχη μάρκετινγκ, υπεύθυνοι πληροφορικής και εφαρμογών, υπάλληλοι στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων και Εκπαίδευσης, οικονομολόγοι, λογιστές, υπεύθυνοι στο τμήμα προμηθειών, στελέχη πληροφόρησης και προγραμματισμού, προσωπικό ασφαλείας κ.α.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα παρέχει ομάδες άμεσης επέμβασης από τεχνικούς και μηχανικούς.

Το νέο προσωπικό θα έχει προσληφθεί και εκπαιδευτεί έως ότου ξεκινήσει η επόμενη τουριστική σεζόν (του 2017), ενώ σε δεύτερη φάση όπου σχεδιάζονται κατασκευαστικές εργασίες, όπως η επέκταση των τέρμιναλ των αεροδρομίων, νέα εστιατόρια και καταστήματα, η Fraport θα προκηρύξει νέες θέσεις εργασίας.

Legal General/Commercial Lawyer
Commercial & Business Development
Real Estate
Commercial and Airline Marketing
Center Management
IT infrastructure and applications
Server and Network Administrator
IT Security Technician
Administrator for Airport-specific
IT Applications (CUTE, AODB)
IT Developer
Human Resources and Training
HR Administration
Payroll
Training
Finance and Accounting
Accounting
Tax
Treasury
Corporate Finance
Management Accounting
Financial Planning
Procurement
Supplies
Services
Construction
Traffic Reporting and Planning
Operations
Safety
Emergency
 EASA Compliance
Airport Operations Procedures
Integrated Management System, Strategy and PR 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα βιογραφικά στο email career@fraport-greece.com. περισσότερες λεπτομέρειες εδώ


πηγή: dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg