Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Αυτοί είναι τα 21 ιδρυτικά μέλη της Πρωτοβουλίας Ελλήνων και το καταστατικό της

Ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης θα είναι ο προσωρινός πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου Πρωτοβουλία Ελλήνων που σύντομα θα μετεξελιχθεί σε πολιτικό κόμμα με τη ...
συμμετοχή πρώην στελεχών από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα με το καταστατικό που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η έδρα του σωματείου θα είναι στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας και Λούρου 1), το διοικητικό συμβούλιο θα έχει διετή θητεία, κανείς δεν μπορεί να κατέχει τη θέση του προέδρου για περισσότερες από δύο θητείες και οι αποφάσεις θα μπορούν να λαμβάνονται και μέσω e-mail.

Το προσωρινό 5μελές διοικητικό συμβούλιο έχει ως σκοπό να προετοιμάσει την εκλογή του κανονικού διοικητικού συμβουλίου εντός 6μήνου.

Τα 21 πρόσωπα που υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη είναι οι:

Δημήτρης Σταμάτης, Γεώργιος Νούλας, Ελένη Πανταζή, Νικόλαος Θεοχάρης, Σωτήρης Τζούμας, Ευάγγελος Σουφλέρης, Γεώργιος Παντελίδης, Παναγιώτης Νανόπουλος, Δημήτριος Μπεληγιάννης, Δημήτρης Μακρυνικόλας, Σοφοκλής Μακρίδης, Βασιλική Κουλουριώτη, Ολγα Ζαφειρίου, Αικατερίνη Ζαγγανά, Κωνσταντίνος Διαμαντής, Νικόλαος Δαναλάτος, Μιχάλης Γιαννάκης, Νίκος Βασιλειάδης, Γεώργιος Βαμβούκας, Κώστας αργυρού, Παναγιώτης Αλεξανδράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg