Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Παναγιώτης Μελάς: «Επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής»

ΚΟΛΑΣΗ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ οτι θελει λεει ο καθενας!!!!!
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο mellon.gr ο βουλευτής της Α΄ Πειραιά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Παναγιώτης Μελάς, μιλώντας για την οικονομική κατάντια και τις προοπτικές ανάπτυξής της, καθώς και για τις παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας. Επίσης, δίνει ξεκάθαρη απάντηση για την.....
θέση του Παναγιώτη Καμμένου, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Ολόκληρη η συνέντευξη του Παναγιώτη Μελά έχει ως εξής.
ΕΡΩΤ: Κύριε Μελά, πιστεύετε ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση της οικονομίας και θα έχουμε ανάπτυξη, όπως λέει η Κυβέρνηση;
ΑΠΑΝΤ: Θα ήθελα πολύ να έχουμε ανάπτυξη και να βελτιωθεί η κατάσταση της οικονομίας, αλλά αυτό είναι αδύνατο να συμβεί, με τα δυσβάστακτα μέτρα που συνεχώς λαμβάνονται από την Κυβέρνηση και οδηγούν στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό.
Η Τρόικα απαιτεί συνεχώς απολύσεις από το Δημόσιο, επιβολή φόρων και χαρατσιών και κατασχέσεις της περιουσίας των Ελλήνων, διατήρηση υψηλού ΦΠΑ, καμιά μείωση στο φόρο για το πετρέλαιο θέρμανσης και πολλά άλλα δυσάρεστα για το λαό. Άνθρωποι που έπαιρναν ένα καλό μισθό ή μια καλή σύνταξη, σήμερα, δεν έχουν τη δυνατότητα στοιχειωδώς να συντηρήσουν την οικογένειά τους.
Η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, όπως π.χ. ότι θα έχουμε ανάπτυξη, διότι, όταν τα λόγια δεν μετουσιώνονται σε πράξεις, οι πολίτες απογοητεύονται. Πώς θα έχουμε ανάπτυξη; Μήπως εννοούν ότι είναι ανάπτυξη, όχι να πουλήσουμε, αλλά να χαρίσουμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας και να εργάζονται οι Έλληνες με 300-400 ευρώ μισθό; Αυτό, δεν είναι ανάπτυξη, είναι εγκληματική υποβάθμιση του Έλληνα. Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο μας έχει οδηγήσει η υποταγή στην Τρόικα και στο ΔΝΤ και κανείς δεν βλέπει φως για βελτίωση της οικονομίας.
ΕΡΩΤ: Πιστεύετε ότι στο μέλλον, λόγω της κατάστασης αυτής, θα έχουμε κινητοποιήσεις των πολιτών;
ΑΠΑΝΤ: Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον ο κόσμος θα κινητοποιηθεί, θα βγει στους δρόμους. Η αντίδραση των πολιτών είναι πολύ διαφορετική σήμερα απ΄ ότι ήταν πριν τρεις(3) μήνες. Είναι πολύ αγανακτισμένοι με τα νέα μέτρα που ελήφθησαν τελευταία και, αν δεν έχουν βγει στους δρόμους όσοι θα΄ πρεπε να έχουν βγει, πιστεύω ότι οφείλεται μεταξύ άλλων και στις καιρικές συνθήκες, στην παγωνιά. Με τη βελτίωση του καιρού, ο κόσμος θα βγει στους δρόμους. Εξάλλου, το είδατε προχθές, με την κινητοποίηση των αποστράτων και εν ενεργεία στρατιωτικών, όπου πάνω από  20.000 βγήκαν στους δρόμους.
Δυστυχώς, εξοντώνονται οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και γενικά η μεσαία οικονομική τάξη, ενώ όλοι οι μεγαλοφοροφυγάδες, όλοι όσοι έχουν μαύρα λεφτά δεν αγγίζονται. Είδατε τι συνέβη με τη λίστα Λαγκάρντ! Δυο χρόνια περιφερόταν από συρτάρι σε συρτάρι, από χέρι σε χέρι και κανείς δεν την ήλεγξε.
ΕΡΩΤ: Κύριε Μελά, επειδή είστε και γιατρός, οι παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας σήμερα, σε ποια κατάσταση βρίσκονται;
ΑΠΑΝΤ: Την Υγεία του Ελληνικού λαού η Κυβέρνηση επιβαλλόταν, αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο, να την έχει προσέξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Δυστυχώς όμως, οι παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας έχουν υποβαθμιστεί πάρα πολύ. Ο ΕΟΠΥΥ, απ΄ότι έχει φανεί μέχρι σήμερα, προσφέρει χειρότερες Υπηρεσίες Υγείας, ενώ θα έπρεπε να δημιουργηθεί με σχεδιασμό για να προσφέρει καλύτερες. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είχαν πολύ καλύτερες παροχές και Υπηρεσίες Υγείας πριν, με τα Ταμεία τους και τώρα, με την ενσωμάτωση των Ταμείων στον ΕΟΠΥΥ, αναγκάζονται να πληρώνουν και γιατρούς και εξετάσεις και φάρμακα, ακόμη και τα τηλεφωνικά ραντεβού. Τα Νοσοκομεία έχουν τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Εκεί, οι ασθενείς αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Λέγεται μάλιστα, ότι θα γίνει συγχώνευση Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας πράγμα που θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την περίθαλψη των ασθενών και δη σε νησιωτικές περιοχές. Το τονίζω, επιβάλλεται, να προσεχθεί η Υγεία του Ελληνικού λαού, όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν γίνεται από τη σημερινή Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να  χάνονται ανθρώπινες ζωές.
ΕΡΩΤ: Ο πρόεδρός σας Πάνος Καμμένος είπε ότι συμφωνεί για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή. Εσείς τι λέτε;
ΑΠΑΝΤ: Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο Πάνος Καμμένος για τον Κώστα Καραμανλή, αρκεί να το επιθυμεί ο ίδιος, να είναι ο επόμενος Πρόεδρος Δημοκρατίας και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες και με εκλογή απευθείας από το λαό. Πιστεύω ότι ο Κώστας Καραμανλής θα λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βγει η χώρα από αυτή την πολύ δύσκολη στενωπό.
ΕΡΩΤ: Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσετε, εάν γίνουν εκλογές;
ΑΠΑΝΤ: Η απάντησή μου στο θέμα αυτό είναι σαφής και το έχω ξανατονίσει: Με τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούμε σε ένα 70-80% στην αντιμνημονιακή πολιτική. Όμως, σε άλλα θέματα, όπως τα εθνικά, τους λαθρομετανάστες κλπ., θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε μόνο εάν έρθουν στις δικές μας θέσεις. Σήμερα, επιβάλλεται, πάνω από πρόσωπα και κόμματα να θέσουμε στόχο μας την καλύτερη πορεία του Ελληνικού λαού. Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, γι αυτό δημιουργήσαμε αυτό το κίνημα και θα συνεχίσουμε προσηλωμένοι αταλάντευτα στις θέσεις και απόψεις που εκφράσαμε με την ιδρυτική μας διακήρυξη. Προσωπικά, ως γιατρός, έβαζα πάνω απ΄ όλα τον άρρωστο με στόχο τη θεραπεία του. Σήμερα, ως πολιτικός, βάζω πάνω απ΄ όλα τον Ελληνικό λαό, με στόχο την ευημερία του.
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg