Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο Πάνος Σκουρλέτης δεν αποκλείει τη συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και της ΔΗΜΑΡ, ........

"....Oλοι μαζι με τον Αλεξη!!! "

Σκουρλέτης:Αντιμνημονιακή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ


Σκουρλέτης:Αντιμνημονιακή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ

Συστράτευση όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και στόχο τη συγκρότηση κυβέρνησης με προοπτική την έξοδο της χώρας από την κρίση, προτείνει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
Ο Πάνος Σκουρλέτης δεν αποκλείει τη συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι «η ΔΗΜΑΡ με τη συμμετοχή της στη συγκυβέρνηση, διέπραξε ένα ιστορικό πολιτικό σφάλμα».
Ωστόσο συμπληρώνει ότι.... «ίσως να υπάρχει ακόμη χρόνος να επανορθώσει, με την άμεση αποχώρησή της από την κυβέρνηση. Κανένα, όμως, περιθώριο σύγκλισης δεν μπορεί να υπάρξει όσο η ΔΗΜΑΡ παραμένει στην κυβέρνηση».
Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτηρίζει «τραγικό λάθος» της ηγεσίας του ΚΚΕ, την άρνηση να συμπαραταχθεί σε κοινό μέτωπο κατά του μνημονίου και τάσσεται υπέρ της άμεσης διεξαγωγής του ιδρυτικού Συνεδρίου του κόμματος.
enikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg