Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κάποιοι, δεν χειροκρότησαν...

Πολύ χλιαρό το χειροκρότημα της ΚΟ των ΑΝΕΛ στη χθεσινή δευτερολογία του Πάνου Καμμένου για την υπεράσπιση του Καραμανλή....
 Ο Βασίλης Καπερνάρος έχει άλλωστε δημόσια διαφωνήσει με τον Πάνο Καμμένο, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο στήριξης, σε περίπτωση υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 
Ανάλογη στάση έχει κρατήσει και ο Τέρενς Κουικ που μιλά για "προσωπικές θέσεις" του Πάνου Καμμένου υπέρ του πρώην πρωθυπουργού, την ώρα που ο ίδιος λοξοκοιτά προς τον Σαμαρισμό.
Μεγαλύτερη αίσθηση όμως προκάλεσε η εκ Σερρών πρωθιέρεια του Καραμανλισμού Μαρία Κόλλια, που έμεινε ακίνητη σαν την μαρμαρωμένη βασίλισσα, δεν χειροκρότησε τον Πρόεδρο της,  όταν ο τελευταίος υπερασπιζόταν τον Κώστα Καραμανλή.

Φαίνεται ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής αντιμετωπίζει πλέον τον Καραμανλισμό που την ανέδειξε στις Σέρρες ως αβαρία και κοιτάζει να διαχωρίσει καθαρά την θέση της.

πηγή:  http://fonaklas.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2095.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg