Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αντιρρήσεις Νεοϋορκέζων για την επέμβαση στη Συρία

ΦΩΤΟ REUTERS

Η διαδήλωση έγινε λίγη ώρα πριν ο Ομπάμα μιλήσει σχετικά με την απόφασή του να αναληφθεί στρατιωτική δράση εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ μετά την χρήση χημικών όπλων για την οποία την κατηγορεί, την 21η Αυγούστου, σε ένα προάστιο της Δαμασκού...

 

Εκατοντάδες διαδηλωτές κατά του πολέμου, που κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα εναντίον της ανάληψης στρατιωτικής δράσης εναντίον της Συρίας, συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το Λευκό Οίκο. Πάνω από 1.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν και στο Λονδίνο.

 

 Ηχώντας κόρνες και κρατώντας ένα μεγάλο πανό που ανέγραφε το σύνθημα «Όχι στον πόλεμο στη Συρία», οι διαδηλωτές κάλεσαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να μην οδηγήσει τη χώρα σε άλλον έναν πόλεμο.

 

 Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν τους πρόσφατους πολέμους στους οποίους ενεπλάκησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. «Πόλεμος χωρίς τέλος για την αυτοκρατορία», έγραφε ένα από τα πλακάτ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg