Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Με σύμμαχο την παράδοση – Πανιώνιος - Ολυμπιακός (20.30)

Στη Νέα Σμύρνη θα διεξαχθεί το σημαντικότερο ματς της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Άντερλεχτ αλλά γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη απώλεια βαθμών στη Νέα Σμύρνη θα....
προκαλέσει αρκετούς τριγμούς στην ομάδα.

Ο Μίτσελ έχει τονίσει το πόσο σημαντικό είναι το ματς και θέλει η ομάδα του να διατηρήσει την εξαιρετική παράδοση που έχει κόντρα στον Πανιώνιο. Σε όλες τις διοργανώσεις, οι ερυθρόλευκοι έχουν 25 ματς αήττητοι απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες οι οποίοι έχουν να νικήσουν από τον Φλεβάρη του 2002.

Διάστρεμμα ο Γιαταμπαρέ – Χάνει τον Πανιώνιο

Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt. Νωρίτερα, στις 18.15, η αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει με το ματς Βέροια - Εργοτέλης.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg