Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

25 νεκροί σε ναυάγιο


25 νεκροί σε ναυάγιο

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων παιδιά, βρέθηκαν νεκροί και 25 άλλοι διασώθηκαν μετά το ναυάγιο ανοιχτά της Ιάβας στην Ινδονησία ενός πλοίου που μετέφερε περίπου 120 πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή, σύμφωνα με την αστυνομία...


Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν δεκάδες ανθρώπους των οποίων αγνοείται η τύχη μετά το ναυάγιο χθες του πλοίου ανοιχτά της περιοχής Σιάντζουρ, στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Σέσεπ Κουρνιάουαν, σημειώνοντας ότι οι αγνοούμενοι υπολογίζονται σε περίπου 70.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι πρόσφυγες αυτοί από το Ιράν, το Ιράκ και τον Λίβανο πιστεύεται ότι ήθελαν να μεταβούν στην Αυστραλία για να ζητήσουν εκεί άσυλο, όταν το πλοίο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε έναν μεγάλο βράχο.

Περισσότεροι από 50.000 πρόσφυγες έχουν φτάσει στην Αυστραλία μέσω θαλάσσης από το 2008 και περίπου 10.000 βρίσκονται στην Ινδονησία με την ελπίδα να μπορέσουν να κάνουν το ταξίδι αυτό.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg