Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας ...ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

 Λιποθυμίες κατά την αφή της Ολυμπιακής φλόγας
 
Αυτό που συνέβη το πρωί της Κυριακής στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά των τελετών αφής φλόγας για τις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων. 
Οι αστυνομικοί στη μια και μοναδική πύλη εισόδου στο αρχαίο στάδιο, απαγόρευσαν στους θεατές να πάρουν μαζί τους νερό και.... τροφή και σημειώθηκαν αρκετά περιστατικά λιποθυμίας ανάμεσα στο πλήθος. Αποτέλεμα ήταν να σημειωθεί «έκρηξη» οργής από τους πολίτες.
 
Τα μέτρα της αστυνομίας ήταν πρωτοφανή. Ποτέ κατά το παρελθόν δεν υπήρξε τέτοια κινητοποίηση της Αστυνομίας για τελετή Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, όπου μέχρι και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πετούσε στην περιοχή, ενώ αστυνομικοί ήταν ακροβολισμένοι σε διάφορα σημεία.
 
Ομως αυτό που φάνηκε εξαιρετικά υπερβολικό ήταν η απαγόρευση στους πολίτες που παρακολούθησαν την τελετή, να πάρουν μαζί τους στο χώρο νερό και τροφή. Περίπου ένα δίωρο μέσα στον καυτό ήλιο, περίπου 1500 με 2000 πολίτες δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη ζέστη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εφτά άτομα λιποθύμησαν και ένας ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 
Στο τέλος της τελετής μάλιστα, ο χώρος θύμιζε χωματερή από τα μπουκάλια με το νερό και τα τρόφιμα που είχαν μαζί τους οι πολίτες και αναγκάστηκαν από τους αστυνομικούς να τα αφήσουν έξω από το στάδιο.
 
Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg