Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Mνημείο πολιτικής αναξιοπιστίας


http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130207/low/newego_LARGE_t_1101_54162569.JPG



Νέα ΜΕΡΑ: Κουρελού το πρωτογενές πλεόνασμα Στουρνάρα

Με αφορμή τις διαρροές από το κυβερνητικό επιτελείο ότι η τρόικα εκτίμησε το πρωτογενές αποτέλεσμα του προϋπολογισμού του 2013 σε μόλις 100 εκ €, από το Γραφείο Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση...


«Απαντώντας στην Επίκαιρη Επερώτηση των 8 βουλευτών, ο κ. Σταϊκούρας επέμενε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα ανερχόταν στα 2,91 δις €, επικαλούμενος ότι τα στοιχεία που ανακοίνωσε έχουν γίνει αποδεκτά από τους δανειστές μας.

Πριν αλέκτωρ λαλείσαι τρις, η τρόικα φέρεται στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό να εκτίμησε το πρωτογενές αποτέλεσμα του 2013 το πολύ σε μόλις 100 εκ. ευρώ, ξηλώνοντας με μιας το πλεόνασμα – κουρελού που ύφανε το οικονομικό επιτελείο.

Όσο η κυβέρνηση δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα, τα πρακτικά της Βουλής που περιλαμβάνουν τους ισχυρισμούς του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών θα αποτελούν μνημείο πολιτικής αναξιοπιστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg