Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Οδηγία από το ΕΣΡ: «Ακόμη και τα εκτός Κοινοβουλίου Κόμματα δικαιούνται προβολή»


http://stopomofovia.files.wordpress.com/2010/04/esr-thumb-large.jpg

 Όλα τα μονίμως λειτουργούντα Κόμματα δικαιούνται προβολή των απόψεων και των θέσεών τους, σύμφωνα με την οδηγία που εξέδωσε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, μετά από ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας...

Στην οδηγία αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Το Ε.Σ.Ρ παρέχει οδηγία, προς τους Τηλεοπτικούς και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της Χώρας, όπως τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές διασφαλίζουν την πολιτική πολυφωνία και την παρουσίαση όλων των Πολιτικών Κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Ελληνική Βουλή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και εκείνων που δεν εκπροσωπούνται στην Ελληνική Βουλή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά λειτουργούν νομίμως και έχουν πολιτική δραστηριότητα»

Η οδηγία με αριθμό 1/21.06.2013 που δημοσιοποιήθηκε μετά την συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΕΣΡ την 21 Οκτωβρίου 2013 και εκδόθηκε μετά από αίτημα του Κόμματος Νέα ΜΕΡΑ το οποίο υπέβαλλε και σχετική αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg