Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ζώης: Ζούμε σε έναν πολιτικό χυλό!!

 
http://www.youtube.com/watch?v=XZo3BJuKTTA 


Ζούμε σε έναν πολιτικό χυλό. Ο κόσμος πιστεύει ότι εφαρμόζεται μια φιλελεύθερη πολιτική στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εμείς λέμε ότι αυτό που εφαρμόζεται είναι ένα κεντρικό σχέδιο το οποίο παραπέμπει σε σχεδιασμό Σοβιετικής Ενώσεως, όπου η Γερμανία ασκεί τον ηγεμονισμό της και επιφυλάσσει στα κρατίδια, στα προτεκτοράτα -ή παρίες- ρόλους…

Ποιος είναι ο ρόλος της Ελλάδος και ποιος είναι ο ρόλος της πολιτικής τάξης και ποιος είναι ο ρόλος μιας παράταξης η οποία αναφερόταν στην ελληνική μεσαία τάξη, αναφερόταν στην ιδιοκτησία και την επιχειρηματικότητα, αναφερόταν σε όλα εκείνα τα οποία σήμερα στην πράξη καταργεί η ΝΔ? Με τη στήριξη βεβαίως του πασοκ του οποίου η ΝΔ σήμερα αποτελεί πλυντήριο των αμαρτιών του, οι οποίες φτάνουν στα όρια του ποινικώς κολάσιμου. «Και οι Ναζί στη δίκη της Νυρεμβέργης δικαιολογούνταν ότι εκτελούσαν διαταγές, ας το έχουν όμως αυτό υπόψιν τους οι βουλευτές της ΝΔ σε περίπτωση που ψηφίσουν το φοροέκτρωμα του κυρίου Στουρνάρα που θα εξαφανίσει την ελληνική μεσαία τάξη», δήλωση η οποία μάλιστα κατατέθηκε από έναν κατεξοχήν φιλελεύθερο πολιτικό τον κ.Στέφανο Μάνο."

"Ο Στουρνάρας, με την προβιά του Υπ. Οικονομικών, στην πραγματικότητα αποτελεί επίτροπο της χώρας που εποπτεύει την πλήρη εφαρμογή του μνημονίου."

"32 Νέοι φόροι. Βαφτίστε τα νέα μέτρα οριζόντια, βαφτίστε τα κάθετα… Τα μέτρα αυτά είναι άδικα."

"Τα τελευταία χρόνια έχουμε 22 διαφορετικούς φορολογικούς νόμους. Πιστεύετε ότι υπάρχει ποτέ πιθανότητα να επιχειρήσει να επενδύσει κανείς στην Ελλάδα κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς όταν δεν θα ξέρει τι φορολογικές υποχρεώσεις θα έχει κάθε επόμενο πρωινό;


Αναφορικά με τους βουλευτές που ψήφισαν και στηρίζουν τα μνημόνια, δεν αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει να ψηφίζεις, να υπογράφεις, να εφαρμόζεις, αλλά στο περιθώριο –χάριν μιας επικοινωνιακής πολιτικής που θέλει να σωνόμαστε πολιτικά και να επιβιώνουμε- να λέμε και καμιά δυο κουβέντες εναντίον του μνημονίου. Ή το πιστεύουν και το εφαρμόζουν, ή δεν το πιστεύουν και προσέρχονται στο δημόσιο διάλογο με προτάσεις, με σχέδια και ανατρέπουν αυτήν την πολιτική.
Θεωρώ αδιανόητο να υπερασπίζεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεσαία τάξη πιο πολύ από την ΝΔ. "


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg