Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Τα σχέδια Στουρνάρα μετατρέπουν τους αγρότες σε κολλήγους στην ίδια τους τη γη»

 "Μετά την παράδοση σε ιδιώτες της Αγροτική Τράπεζας που κατέχει το σύνολο σχεδόν των ενυπόθηκων αγροτικών δανείων και δεδομένης της αδυναμίας των αγροτών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που τους επιβάλλει η Μνημονιακή πολιτική, η φορολόγηση που σχεδιάζει για την αγροτική γη η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έχει έναν και μοναδικό στόχο: να μετατρέψει τους αγρότες σε κολλήγους στην ίδια τους τη γη."...




Αυτά δήλωσε με αφορμή τις εξελίξεις μετά τη δημοσιοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την φορολόγηση και της αγροτικής γης, ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης και συνέχισε:

"Όσοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους εναντίον της φορολόγησης της αγροτικής γης, έχουν έναν μόνο δρόμο: να δεσμευτούν δημόσια ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα. Ειδάλλως ας σιωπήσουν. Γιατί προκαλούν τη νοημοσύνη του αγροτικού κόσμου που υφίσταται την υπερφορολόγηση του πετρελαίου, την αύξηση των τιμών των αγροτικών εφοδίων, την εκτίναξη του αγροτικού ρεύματος, το καρτέλ των σπόρων, τη μεταχρονολόγηση των επιταγών που λαμβάνουν και τη μειωμένη ζήτηση των προϊόντων τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg