Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Συγγραφική προσπάθεια βουλευτού των ΑΝΕΛ- Να χάσει την ώρα του κάποιος να το διαβάσει;


Τα ...νερά της Βουλής ταράζει σήμερα η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου με άρθρο της που δημοσιεύεται στο περιοδικό "Βουλή και Ευρωβουλή".

Τίτλος του άρθρου "Πήδημα προς την Ελευθερία" και όπως εξηγεί η ίδια η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ πρόκειται για ένα...
ξεσηκωτικό μήνυμα για όλους τους νεοέλληνες με τη μορφή αφήγησης ιστορίας.

Παρομοιάζοντας τον νεοέλληνα με ...κάμπια η κα Ξουλίδου αφηγείται την ιστορία της κάμπιας που προσπαθεί να εξελιχθεί σε πεταλούδα.

"Βλέπεις τον κόσμο σαν λεμόνι και θέλεις να τον στύψεις, πηγαίνεις με το μέρος των πολλών που χοροπηδούν στις πίστες με τα χάρτινα είδωλα και δηλώνουν θαυμαστές των Mr τίποτα" καταλήγει:  "γιατί παραμένεις κάμπια κύριε Πεταλούδα; Χαστούκισε τον εαυτό σου να συνέλθει και ξύπνα. Γιατι δεν διεκδικείς τα φτερά σου και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου σαν σκουλήκι;
Πόσο κοστίζει η ελευθερία ενός ανθρώπου και με τι μπορεί να εξαγοραστεί... κύριε Πεταλούδα;" καταλήγει η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg