Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Νικόλαος Ντάνος, (πρώην Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Πειραιά): «Εκτιμώντας την εντιμότητα του Χρήστου Ζώη και την πίστη στις Αρχές μου, προσχωρώ στη Νέα ΜΕΡΑ»



Ο πρώην Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και πρώην Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Πειραιά, Νικόλαος Ντάνος εντάχθηκε στη Νέα ΜΕΡΑ και ανέλαβε Γραμματέας  Συνδικαλιστικών Οργανώσεων.


Ο Νίκος Ντάνος δήλωσε...


- Η εντιμότητα της στάσης του Χρήστου Ζώη να μην ψηφίσει το Μνημόνιο επιβάλλει σε όλους όσοι πιστεύουμε στην ανάγκη να αντισταθούμε στην σύγχρονη κατοχή να συνταχθούμε με τη Νέα ΜΕΡΑ.


Χρέος μας και στόχος μας ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Πατρίδας.

Ο κ. Ντάνος, γεννήθηκε 1962 στο Αθήναιον Αρκαδίας. Τελείωσε το Β Γυνάσιο Τρίπολης.

Από το 2000 εώς το 2009 ήταν μέλος Δ.Σ. ΠΕΠΕ (Σωματείο Μηχανοδηγών ΟΣΕ), 2003-2006 σύνεδρος ΠΟΣ (Πανελληνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών) 2007 -2008 μέλος διοίκησης εργατικού κέντρου Πειραιά, 2009-2010 γενικός γραμματέας Εργατικού Κέντρου Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg