Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ποδοσφαιριστής... 20 μηνών

ΦΩΤΟ-Ποδοσφαιριστής... 20 μηνών

Δεν πρόκειται για παραπλανητικό τίτλο αλλά για πραγματικότητα. Ο μικρός Μπράις Μπρίατς είναι ο μικρότερος σε ηλικία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής...


Τον ανακάλυψαν οι σκάουτερ της Ρασίνγκ Μπόξμπεργκ, ομάδα η οποία ειδικεύεται στην εύρεση ταλέντων για να τα προωθήσει αργότερα σε μεγαλύτερες ομάδες του Βελγίου.

Η ομάδα τον κάλεσε να προπονείται με την Κ-5 και του προσέφερε άμεσα συμβόλαιο. «Ο Μπράις μπορεί να κλωτσά και να πασάρει τη μπάλα με τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς καν να συναντήσεις σε παιδιά ηλικίας 5 ετών.

Το κοντρόλ του είναι απίθανο για την ηλικία του. Του ζητάς να πετάξει τη μπάλα σε συγκεκριμένο στόχο και σε συγκεκριμένη απόσταση (3-5 μέτρων) και αυτός στην στέλνει... συστημένη», δήλωσε σε ολλανδική εφημερίδα ο Ντάνι Φόντνικ, γραμματέας του συλλόγου.

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg