Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7!

Βλακεία δίχως τέλος! Άγνωστοι τα ξημερώματα βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7 έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη και λίγες ώρες μετά έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας!...
 

 Άγνωστοι δράστες βρέθηκαν -όπως δείχνει και η φωτογραφία- στον χώρο του μνημείου της Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη τις πρώτες πρωινές ώρες και αποπειράθηκαν να του επιφέρουν σοβαρές φθορές αλλά και να πάρουν αντικείμενα και κασκόλ από εκεί!

Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει ήταν τρία τα άτομα που θέλησαν να προκαλέσουν ζημιές, χρησιμοποιώντας μάλιστα μέχρι και σιδερένια εργαλεία!

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έκαναν περίπου στις 4 τα ξημερώματα ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες και χώρους στο Καραϊσκάκη, όμως το βασικό είναι πως θέλησαν να βεβηλώσουν το μνημείο της Θύρας 7.

Εντοπίστηκαν άμεσα από την ασφάλεια του γηπέδου. Ακολούθως συνελήφθησαν και ήδη οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε και το γεγονός αλλά και τις συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις άνδρες είναι κάτοικοι Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας. Η επιθυμία της πειραϊκής ΠΑΕ είναι να αναζητηθούν και να βρεθούν τα κίνητρα αλλά και οι πιθανοί ηθικοί αυτουργοί που τους έσπρωξαν στο να κάνουν αυτές τις ενέργειες.

http://gzt-cdn1.wefiles.net/sites/default/files/article/2013-11/foto_bebilosi_1.jpg
 http://gzt-cdn3.wefiles.net/sites/default/files/article/2013-11/foto_bebilosi_2.jpg

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg