Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ώρα μηδέν στο κέντρο της Αθήνας: Σε απόσταση αναπνοής Χρυσαυγίτες και αντιφασίστες


ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται, αυτή τη στιγμή  η Χρυσή Αυγή και οι δεδηλωμένοι αντίπαλοί της.
Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και στις 7 είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο της Χ.Α...

Οι συγκεντρωμένοι στα Προπύλαια πραγματοποιούν πορεία προς την Ομόνοια. Συμμετέχουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, κινήσεις και παρατάξεις από τον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και εκπρόσωποι κοινοτήτων μεταναστών.

Συγκέντρωση πραγματοποιείται και από την οργάνωση Αντιφασιστικό Μέτωπο και στο Μοναστηράκι.
Η Πανεπιστημίου είναι κλειστή, ενώ σε λίγο, κι εν όψει της συγκέντρωσης της Χ.Α., αναμένεται να κλείσουν και δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα. Κλειστοί από τις  3 το απόγευμα είναι και  οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πανεπιστήμιο.

Η ΓΑΔΑ είχε ανακοινώσει ότι οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Προπύλαια, Μοναστηράκι και Σύνταγμα δεν θα επιτραπεί να εξελιχθούν σε πορείες για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Ωστόσο, επετράπη στους διαδηλωτές στα Προπύλαια να πραγματοποιήσουν πορεία, καθώς δεν θα συναντηθούν με τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα.
Εκατοντάδες αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg