Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Καρατζαφέρης:'Εχει ιστορική ευθύνη ο Καραμανλής


Καρατζαφέρης:'Εχει ιστορική ευθύνη ο Καραμανλής
Να αναλάβει πρωτοβουλία σχετικά με το μέλλον της ΝΔ κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον Real fm και της εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Μαίρης Πολλάλη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για.....
ιστορική ευθύνη του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην παράταξη.


«Είναι μια σειρά στελεχών, αν θέλετε πυλώνων,  της ΝΔ που βρίσκονται εκτός ΝΔ και είναι μέσα ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Στουρνάρας  και κάποιοι άλλοι. Είναι σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό...» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Ο κ.Σαμαράς δεν πρέπει να αισθάνεται καθόλου καλά, δεν έχει ανθρώπους. Ποιος από την “παλαιά φρουρά” της ΝΔ είναι μέσα στο κόμμα; Ο Σιούφας έχει εξοβελιστεί, ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει παραληφθεί, ο Κακλαμάνης βρίσκεται σε μια μάλλον όχι φιλική τροχιά ...
Αυτή η κραταιά ΝΔ δεν υπάρχει πια. [...]
Βλέπω και τον Καραμανλή, ο οποίος έχει μια ιστορική υποχρέωση απέναντι σε αυτή την παράταξη, ο οποίος παρακολουθεί, δεν μπορώ να πω αμήχανος ούτε μπορώ να πω αδιάφορος, αλλά με μια τεράστια ανοχή, να διαλύεται και η Ελλάδα και η παράταξη.
Μου κάνει εντύπωση, δεν ξέρω γιατί... Θα μπορούσε να πάρει μια πρωτοβουλία συζητήσεως και να πάρει τα οποιαδήποτε «προβεβλημένα» στελέχη και να κάνει μια κουβέντα για το μέλλον της παράταξης.
Δεν νομίζω ότι θα αρνείτο κανείς είτε λέγεται Πολύδωρας ή λέγεται Καμμένος είτε λέγεται Μπακογιάννη είτε Ψωμιάδης. Να γίνει μια ημερίδα και να δούμε πως σώζεται αυτή η κατάσταση. Αλλά δεν σώζεται με την παρούσα σύνθεση...» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΕΝΙΚΟS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg