Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αδειάζει τον Καμμένο ο Κουίκ!



Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στην Ελβετία τα Χριστούγεννα. Η φωτογραφία με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την οικογένειά του στο χειμερινό θέρετρο της Courchevel έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια αλλά και βαρύ κλίμα ακόμα και μέσα στους κόλπους του κόμματός του...


Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ στο newpost.gr, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικών και απ' ότι φαίνεται δεν είχε καμία ενημέρωση γύρω από το ταξίδι.

Ο κ. Κουικ λακωνικός και κοφτός δήλωσε: «Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Δεν έχω ενημερωθεί. Παρακαλώ να απευθυνθείτε είτε στον ίδιο τον Πρόεδρο, είτε στο Γραφείο Τύπου του κόμματος, είτε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Όσο για το εαν υπάρχουν έγγραφα για την εν λόγω αποστολή ο κ. Κουίκ δήλωσε «πως δεν ασχολείται με τη γραφειοκρατία της Βουλής» και παρέπεμψε στο αρμόδιο γραφείο της Βουλής.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός πως ο κ. Κουίκ ως αρμόδιος τομεάρχης και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε δεν είχε και καμία εκ των υστέρων ενημέρωση για το θέμα.

Άγνωστο επίσης είναι τι διάρκειας ήταν η «αποστολή» αυτή που εκ του προορισμού και μόνο πρόκειται για «ταξίδι-λαχείο» ειδικά μέσα στα Χριστούγεννα.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή για τους πλειστηριασμούς απουσίαζε σε «ειδική αποστολή της Βουλής στην Ελβετία» και ψήφισε με επιστολική ψήφο, γεγονός που από μόνο του είχε προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις.

Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg