Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σφίγγει ο κλοιός για πρώην δήμαρχο της Αθήνας


ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Θερμές αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό θα προκαλέσει το σκάνδαλο με πρώην δήμαρχο της Αθήνας και συνεργάτες του, αφού πλέον πήρε το δρόμο του νόμου!...

Πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, την περίοδο της δημαρχίας του, βρέθηκαν με λογαριασμούς που περιέχουν υπέρογκα ποσά (τα οποία, σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογούνται από τις κάθε μορφής νόμιμες αποδοχές τους), προκλητικά περιουσιακά στοιχεία και αθρόες αγοραπωλησίες οικοπέδων-φιλέτων.

Μέχρι τώρα όλα αυτά ανακαλύφθηκαν από έρευνα του ΣΔΟΕ, το οποίο διαβίβασε αρμοδίως τα σημαντικότατα ευρήματά του. Έτσι η απλή έρευνα μετατράπηκε σε εισαγγελική, με αποτέλεσμα ο κλοιός του νόμου να σφίγγει ασφυκτικά για τον πρώην δήμαρχο και τα… πουλέν του!

Οι δικαστικές εξελίξεις θα τρέξουν ταχύτατα και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg