Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ στην Κλαυθμώνος

φωτ.αρχείου

Με κεντρικό σύνθημα «Κανείς καθηγητής απολυμένος στις 23 Μάρτη», η ΟΛΜΕ διοργανώνει σήμερα συλλαλητήρια κατά της διαθεσιμότητας σε μεγάλες πόλεις. Στην Αθήνα το ραντεβού έχει οριστεί για τη μία το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος. ...


Οι καθηγητές θα κάνουν δίωρη στάση εργασίας- στο τέλος της πρωϊνής και την αρχή της απογευματινής βάρδιας για να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στην κινητοποίηση. Στο συλλαλητήριο θα λάβουν μέρος επίσης διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Τέλος έχει αποφασιστεί 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 7 Φεβρουαρίου, οπότε και εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg