Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Βαλντέζ στον Ολυμπιακό

«Υπερήφανος που θα παίξω στον Ολυμπιακό», λέει ο Βαλντές

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ. Ο Παραγουανός επιθετικός πήρε το νούμερο 18.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νέλσον Χαέντο Βαλντέζ. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε το Νο. 18».

Λίγα λεπτά αργότερα φωτογραφήθηκε κρατώντας το κασκόλ της ομάδας έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά. Τη φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος μέσω twitter και instagram, ενώ στο μήνυμα που έγραψε  ανέφερε: «Είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος ενός μεγάλου κλαμπ με πολύ μεγάλη παράδοση όπως ο Ολυμπιακός!».

Δανεικός έως την λήξη της σεζόν και με οψιόν αγοράς ο Παραγουανός διεθνής επιθετικός. Λίγα λεπτά νωρίτερα, σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Βαλντές είχε γράψει: «Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνω ότι ανήκω κι επίσημα στον Ολυμπιακό! Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία!»

Οι ιατρικές εξετάσεις του 31χρονου επιθετικού ήταν καθαρές και έτσι ήρθε η επισημοποίηση της μετακίνησης του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Βαλντές αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί οψιόν αγοράς του. Θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 18. Εφόσον οι δύο πλευρές μείνουν ευχαριστημένες από την συνεργασία τους, τότε ο Παραγουανός διεθνής άσος μπορεί να κερδίσει μια θέση του στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και μετά την λήξη του δανεισμού του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg