Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τατσόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ: "Έτσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο"!!!



Μήνυμα στην Κουμουνδούρου με αφορμή τις υποψηφιότητες του Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Καρυπίδη στέλνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

 "Όχι, ξεφτέρια-τεφτέρια της Κουμουνδούρου... ΄Έτσι δεν κυβερνάτε αύριο τη χώρα. ΄Έτσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο στα Πατήσια" τονίζει.

"Πίσω από την "απαξίωση" του Οδυσσέα Βουδούρη όσο και πίσω από τη "γκάφα" με τον Θεόδωρο Καρυπίδη κρύβεται η ίδια κοντόθωρη πολιτική λογική: ο πρώτος απαξιώνεται εκ των υστέρων ως φιλομνημονιακός, ο δεύτερος εγκρίνεται εκ των προτέρων ως αντιμνημονιακός.

Κάθε άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμά τους -η εξαίρετη θητεία του Οδυσσέα στους "Γιατρούς χωρίς Σύνορα", το επίμονο φλερτ του Θεόδωρου με το λαϊκισμό και τους φασίστες- επικαλύπτεται από αυτή την πρωτόγονη, μανιχαϊστική "διαφορά" τους.

Όχι, ξεφτέρια-τεφτέρια της Κουμουνδούρου. ΄Έτσι δεν κυβερνάτε αύριο τη χώρα. ΄Έτσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο στα Πατήσια" έγραψε ο κ. Τατσόπουλος στη σελίδα του στο Facebook...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg