Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Succes Story συνέχεια...53 - Περαιτέρω πτώση στις τιμές ακινήτων κατά 6% το 2014


Fitch: Περαιτέρω πτώση στις τιμές ακινήτων κατά 6% το 2014

Περαιτέρω πτώση στις τιμές κατοικιών κατά 6% το 2014, προβλέπει η Fitch, εκτιμώντας ότι οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις θα έχουν περιορισμένη μόνο επίδραση στην αγορά, την ώρα που ο όγκος των συναλλαγών  παραμείνει περιορισμένος, απόρροια των περιορισμένων δυνατοτήτων χρηματοδότησης, αλλά και της αδύναμης αγοράς εργασίας...


Όπως αναφέρει,  παρατηρείται πάντως επιβράδυνση στον αριθμό των επισφαλειών μεταξύ νέων δανειοληπτών στην αγορά στεγαστικής πίστης, αν και ο όγκος των δανείων σε μεγάλη καθυστέρηση εξακολουθεί να αυξάνεται, λόγω της χαμηλής δραστηριότητας στους πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οίκου αξιολόγησης, αναμένεται αυξημένο ενδιαφέρων από ξένους αλλά και ομογενείς στην ελληνική αγορά παραθεριστικής κατοικίας, οι οποίοι θα αναζητήσουν πραγματικές ευκαιρίες κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές  στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Πηγή  Το ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg