Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Χρήστος Ζώης: "Οι κοινωνίες χρειάζονται το ανθρώπινο πρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης"





Τα προβλήματα της πόλης και οι προκλήσεις για τη νέα διοίκηση του Δήμου Άρτας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ Χρήστου Ζώη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρτας Χρήστο Τσιρογιάννη και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του συνδυασμού του Γιώργο Καραγιώργο.


Αξιοποιώντας την εμπειρία του ως πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών, ο Χρήστος Ζώης εξέθεσε στον Χρήστο Τσιρογιάννη τις απόψεις του αναφορικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να αξιοποιήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη, τις δυνατότητες χρηματοδοτικής σύνδεσής των υπηρεσιών του Δήμου με τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, αλλά και τις δυνατότητες που παρέχει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση για έναν Δήμο προσιτό, ανθρώπινο και προσβάσιμο σε όλους τους δημότες του.

Εξάλλου, ο κ. Ζώης επισκεπτόμενος την Πάτρα, δήλωσε:

"Δεν αρκούν οι δηλώσεις υπέρ της κρουαζιέρας. Ο χώρος χρειάζεται πολιτική και σχεδιο"

Κατά την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Ηλίας, φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο κ. Νικολούτσο, με τους κυρίους Θύμιο Δρόσο, Νίκο Παπαδημάτο, κ.α.



Σχολιάζοντας δε τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, είπε: "Η θεσμική ανασυγκρότηση είναι απαραίτητη... Είναι όμως υπονομευτικό να απαξιώνεται επικοινωνιακά στο επίπεδο ενός προεκλογικού σόου του κ. Σαμαρά!", ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει:

"Προτάσεις της Νέας ΜΕ.ΡΑς από την άνοιξη του 2013.... Για συζήτηση και αξιοποίηση":

(Πιέστε στον παρακάτω σύνδεσμο):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg