Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ηλεία: Μαχαίρωσε το γιο του φίλου του!

Μαχαίρωσε το γιο του φίλου του!

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ένας 47χρονος που μαχαίρωσε εν ψυχρώ τον 18χρονο γιο του φίλου του μπροστά στα μάτια των γονιών του! Ο νεαρός τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πύργου εκτός κινδύνου, αλλά η κατάστασή του είναι σοβαρή


Η αιτία του αιματηρού περιστατικού που συνέβη στο σπίτι του 47χρονου δράστη στο Χειμαδιό, παραμένει αδιευκρίνιστη. Στο σπίτι βρισκόταν ο 45χρονος πατέρας του νεαρού και αυτόν είχε πάει να βρει ο 18χρονος μαζί με τη μητέρα του φεύγοντας από την κατοικία τους στον Πύργο. Άγνωστο γιατί, ξέσπασε καυγάς και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαχαίρωσε στην στομαχική χώρα το γιο του φίλου του.

Αμέσως οι γονείς του 18χρονου τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και ξεκίνησαν για το νοσοκομείο, με το ασθενοφόρο που ειδοποίησαν να περιμένει στις Καρούτες για να παραλάβει το αιμόφυρτο παιδί που υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζήτησαν τον δράστη που περίμενε στο σπίτι του, όπου και τον συνέλαβαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg