Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πολλά και ενδιαφέροντα, στην χτεσινή εκπομπή Χατζηνικολάου

 Δείτε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

"Η κοινωνία εκδικείται τις δημοσκοπήσεις", είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο δημοσιογράφος Νίκος Φίλης. Και.το σπουδαιότερο: "Εταιρείες δημοσκοπήσεων και δημοσκόποι τα παίρνουν"...

Όπως βλέπουμε στο diavgeia.gov.gr, αναλαμβάνουν δημόσια έργα, με αποτέλεσμα να ευνοούν τα κυβερνητικά κόμματα.

Ο Χατζηνικολάου είπε πως "είναι περίεργο το γεγονός ότι από κάποιες εταιρείες παρουσιάζεται να είναι μπροστά η ΝΔ και από κάποιες άλλες, ο ΣΥΡΙΖΑ".

Και το πιο περίεργο, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής είναι, ότι ένας  δημοσκόπος με τον οποίο μίλησε, του αποκάλυψε πως κάποια από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων στηρίζονται στη γνώμη ανθρώπων που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να πάνε να ψηφίσουν. "Συνεπώς τι σημασία έχει η γνώμη τους;;". 

Κασιδιάρης

Στην αρχή της εκπομπής ο Χατζηνικολάου απάντησε στον Κασιδιάρη, (ο οποίος λίγο νωρίτερα στην βουλή, αναφερόμενος σε αυτά που είχε πει το πρωί στην εκπομπή του (REAL FM)  για τις δημοσκοπήσεις, τον χαρακτήρισε "συστημικό δημοσιογραφο").

Να τον ρωτήσω, με το "συστημικός", εννοεί "δημοκρατικός";
Γιατί από έναν φασίστα να χαρακτηρίζομαι "συστημικός", μου είναι πολύ ευχάριστο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg