Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ξεκίνησε το υπερατλαντικό ταξίδι για την Εθνική Ελλάδος

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες «πέταξε» η εθνική Ελλάδος

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα για την Φιλαδέλφεια αναχώρησε, στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος (5 Πορτογαλίας), η αποστολή της εθνικής Ελλάδος, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το...


... τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, πριν βρεθεί στη Βραζιλία όπου θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο ξεκινάει στις 12 Ιουνίου.



Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα λάβει μέρος στο τουρνουά «Road to Brazil» και θα αντιμετωπίσει την Νιγηρία τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Ιουνίου και την Βολιβία τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Ιουνίου.

Μετά τα δύο αυτά φιλικά η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει στη «χώρα του καφέ» για να συμμετάσχει στο Μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει την Κολομβία (14 Ιουνίου) Ιαπωνία (19 Ιουνίου) και την Ακτή Ελεφαντοστού (24 Ιουνίου).

Η εθνική Ελλάδας ήταν στη Λισαβώνα όπου έδωσε φιλικό προετοιμασίας με την εθνική Πορτογαλίας (0-0)

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg