Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Βούτηξαν οι ΑΝΕΛ



Από τη στιγμή που... έλυσαν όλα τα προβλήματα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αλλά και τα "προσωπικοπολιτικά" τους,  τίποτε δεν μπορεί να σκιάσει τη συνεργασία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και της βουλευτού του κόμματος του Ραχήλ Μακρή που μάλιστα επεκτείνεται και...
εξωκοινοβουλευτικά.


Για να μην υπάρχουν μάλιστα αμφιβολίες για την στενή σχέση εμπιστοσύνης που έχουν η κυρία Μακρή διάλεξε την Ικαρία για τις φετινές της διακοπές.

 Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, η βουλευτής των ΑΝΕΛ πήγε οικογενειακά στην Ικαρία, όπου έχει εξοχικό ο πρόεδρος της.

Ο κ. Καμμένος ως δεινός ψαροντουφεκάς ανέλαβε την εκπαίδευση της κυρίας Μακρή στο υποβρύχιο ψάρεμα. Της φόρεσε στολή, μπουκάλες και βατραχοπέδιλα και έπεσαν μαζί στη θάλασσα... (Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τι νούμερο στολή φοράει ο ίδιος ο κ. Καμμένος!)

Η εκπαίδευση συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg