Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η στιγμή της επίθεσης στην αγορά της Σουτζάγια - (Προσοχή...Πολύ σκληρές εικόνες)



Τηλεοπτικό συνεργείο της Γάζας κατέγραψε την επίθεση στην αγορά της Σουτζάγια όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 16 άτομα..


Η περιοχή της Σουτζάγια υπήρξε θέατρο μερικών από τους σφοδρότερους βομβαρδισμούς από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις με τον διακηρυγμένο στόχο της αποτροπής εκτόξευσης ρουκετών. Οι κάτοικοι λένε πως δυο πύραυλοι χτύπησαν την περιοχή καθώς είχε μαζευτεί πλήθος που παρατηρούσε τη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε βενζινάδικο.       

Σε αυτό το βίντεο, ακούγονται άνθρωποι να προσεύχονται στον θεό ανάμεσα στις εκρήξεις που σκορπούν συντρίμμια σε όλη την περιοχή.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας Αsfar al quinta δήλωσε  ότι μια ισραηλινή αεροπορική επίθεση χτύπησε την αγορά της Σουτζάγια σκοτώνοντας τουλάχιστον 16 ανθρώπους, μεταξύ αυτών έναν δημοσιογράφο, δύο μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού και ένα μέλος της πολιτικής προστασίας και τραυμάτισε άλλους 160 Παλαιστίνιους.

Σύμφωνα με πηγές ο νεκρός δημοσιογράφος είναι ο Rami Ryan, φωτογράφος για το Παλαιστινιακό Δίκτυο Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ Palestinian Network for Journalism and Media.

Προειδοποίηση: Πολύ σκληρές εικόνες
  https://www.youtube.com/watch?v=zSwp_ulYViU




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg