Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Στο παρά πέντε...σώθηκε ο Πανιώνιος



Η αγωνία για το αν τελικά ο Πανιώνιος θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1, τελείωσε για τους «κυανέρυθρους», καθώς οι άνθρωποι της ΕΕΑ αποφάσισαν να δεχτούν τον μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου και τον φάκελο με την εγγυητική των 100.000 ευρώ...



...που προσκόμισε για να αποτρέψει τον υποβιβασμό της ΚΑΕ παρότι έχει παρέλθει μια εβδομάδα από την τελευταία προθεσμία.

Έτσι μετά από σύσκεψη που έκανε η επιτροπή  αποφάσισε  με ψήφους 4-3 να δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή Basket League στον Πανιώνιο. 
 
Στη συνέχεια οι άνθρωποι της ΕΕΑ   εξέτασαν και τον φάκελο της  ΚΑΕ Καβάλας,  που ήταν η επικρατέστερη να καλύψει την θέση «κυανέρυθρων» στην Α1 , αλλά  τελικά  έμειναν με άδεια χέρια και αποχώρησαν δυσαρεστημένοι. Στην Καβάλα φέρονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν γιατί θεωρούν πως η έγκριση της συμμετοχής του Πανιωνίου είναι εκπρόθεσμη. Ανάλογες αντιδράσεις αναμένονται και από τον Ιωνικό Νικαίας, που θα ανέβαινε από τη Β’ Εθνική στην Α2. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ: 
 
«Κατάθεση φακέλου από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. 
 
Η Επιτροπή ανακαλεί, κατά πλειοψηφία, την από 22.09.2014 απόφασή της και χορηγεί, κατόπιν εξέτασης του φακέλου, πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg