Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Monster truck δολοφόνος, στην Ολλανδία - VIDEO

http://www.dailytimes.com.pk/digital_images/456/2014-09-28/monster-truck-kills-2-children-at-dutch-show-1411921203-1115.jpg

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν τετρακινητήριο όχημα ανώμαλου δρόμου (monster truck) ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στο πλήθος ενώ συμμετείχε σε επίδειξη στην πόλη Χαακσμπέργκεν στην ανατολική Ολλανδία.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που το monster truck πέφτει πάνω στο πλήθος.

Το όχημα με τις χαρακτηριστικές μεγάλες ρόδες και τις ειδικά τροποποιημένες αναρτήσεις περνά πάνω από σειρά σταθμευμένων αυτοκινήτων στο πλαίσιο της επίδειξης, προτού ο οδηγός χάσει τον έλεγχο και προσκρούσει στα προστατευτικά εμπόδια πίσω από τα οποία στέκονταν οι θεατές.

Ο δήμαρχος της πόλης Χανς Γκέριτσεν δήλωσε στο ολλανδικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πέντε εκ των οποίων σοβαρά.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ελικόπτερα και ασθενοφόρα από ολόκληρη τη χώρα και από τη Γερμανία, μετέδωσαν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg