Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0, και με χαμένο πέναλντι

Ο Ολυμπιακός πήρε το ελληνικό clasico

Στα ερυθρόλευκα βάφτηκε το ελληνικό classico με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 1-0 του Παναθηναϊκού στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης»..To μεγάλο ντέρμπι έκρινε της 8ης αγωνιστικής έκρινε ένας… πρωτάρης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Ποιος ήταν αυτός; Ο Αυλωνίτης ο οποίος λίγα… δεύτερα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι σκόραρε και έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με άλλη μια αλλαγή του Μίτσελ τον Εντινγκά να παίζει σημαντικό ρόλο. Ο αφρικανός έβγαλε την πάσα στον Μήτρογλου στο 78’ φάση από την οποία προήρθε ένα πέναλτι. Ο Στιλ όμως έπεσε τη γωνία του και έδιωξε με τον διεθνή επιθετικό των ερυθρολεύκων να μην εκτελεί καλά… την εσχάτη των ποινών.

Καλοί αμυντικά οι πράσινοι οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ειδικά μετά το γκολ που δέχθηκαν. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν την εξαιρετική φάση στην εστία του Ρομπέρτο.

Οι πράσινοι διαμαρτύρονται κυρίως για τη φάση του 90+1 όταν ο διαιτητής είδε ότι ο Πέτριτς χρησιμοποίησε το χέρι και όχι το στήθος για να στοπάρει την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή.



Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg