Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η μικρή Ariana Grande του Nikelodeon..."παραμεγάλωσε"!!

Ariana Grande: Μήπως το έχει παρακάνει με τις προκλητικές εμφανίσεις;

Στα βήματα της Rihanna και της Miley Cyrus, όσον αφορά τις προκλητικές εμφανίσεις, φαίνεται ότι βαδίζει και η ανερχόμενη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ariana Grande, η οποία ότι τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να ξεφεύγει.

Το κάποτε αγαπημένο κοριτσάκι της Nikelodeon και τι δεν κάνει πλέον για να βρίσκεται στην επικαιρότητα, κάτι που δεν το χρειάζεται καθόλου βέβαια, καθώς οι κριτικές για τη μουσική και τη φωνή της είναι ιδιαίτερα καλές.

http://i2.cdn.turner.com/cnn/dam/assets/140714173527-sam-cat-jennette-mccurdy-ariana-grande-nickelodeon-story-top.jpg

Sexy upskirts, εμφανίσεις σε gay club, προκλητικές εκφράσεις, και σνομπ συμπεριφορές, η Grande ανταγωνίζεται επάξια τις Rihanna και Cyrus.

Ariana Grande: Μήπως το έχει παρακάνει με τις προκλητικές εμφανίσεις;

H Grande γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993 στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και το ντεμπούτο της στην ηθοποιία το έκανε στα 14 της χρόνια, υποδυόμενη τη Charlotte στο μιούζικαλ “13” στο Broadway. Από το 2010 και μέχρι το 2013 έπαιξε στο sitcom “Victorious” του δορυφορικού καναλιού Nikeloden και έγινε η μικρή αγαπημένη της Αμερικής.

































πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg