Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Πωωωω! Τι είπε τώρα ο βαθειά νυχτωμένος!!



Στο άρθρο του στο "Έθνος" με τίτλο «Το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν χαράξει», ο κ. Σαμαράς κάνει λόγο για σκληρή και συνολική διαπραγμάτευση, τονίζει πως η Ελλάδα έχει πετύχει ρεκόρ μεταρρυθμίσεων και δημοσιονομικών παρεμβάσεων, επομένως...


... κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν κάναμε αρκετά, ενώ διαβεβαιώνει ότι η χώρα θα συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους.

Αναφέρει ότι η συμφωνία για την επόμενη ημέρα της χώρας πρέπει να κλείσει οριστικά μέσα στον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, μετά τη συμφωνία για την επόμενη μέρα είναι η πολιτική σταθερότητα, ενώ όπως σημειώνει το δίλημμα να είναι ξεκάθαρο: Ή μένουμε στο δρόμο της εξυγίανσης και τηρούμε τους στόχους, ή ανατρέπουμε τις μεταρρυθμίσεις και επιστρέφουμε στα ελλείμματα.
«Αν δεν βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτό σημαίνει πολιτική αστάθεια και παρατεταμένη ακυβερνησία και τελικά αναγκαστική επιστροφή στα μνημόνια από πολύ χειρότερες θέσεις» επισημαίνει ο πρωθυπουργός στο άρθρο του.

Ο κ. Σαμαράς δηλώνει ότι επιθυμεί την πολιτική συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν αλλάξει στάση στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Αν αλλάξουν στάση σε ένα μόνο- στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας- η συνεννόηση μαζί τους μπορεί να γίνει και αύριο. Αλλά δεν θα αφήσουμε κανέναν να ακυρώσει όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού, τώρα που η χώρα αρχίζει και ανακάμπτει» καταλήγει ο πρωθυπουργός, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι πόνταραν στην αποτυχία και στο ναυάγιο της προσπάθειας, και κάνιυν ότι μπορούν για να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Παράλληλα, μιλά ειρωνικά για το ταξίδι Μηλιού και Σταθάκη στο Λονδίνο λέγοντας ότι εκεί απέδειξαν ότι το πρόγραμμά τους ταυτίζεται με τη διάλυση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg