Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Το 231 ίππων Mini John Cooper Works

Το νέο Mini John Cooper Works θα προσφέρει σπορ επιδόσεις και 231 ίππους

Το νέο Mini John Cooper Works είναι έτοιμο να «κονταροχτυπηθεί» με τα πιο γρήγορα μικρά αλλά και μικρομεσαία σπορ μοντέλα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το θηριώδες μοντελάκι θα παντρεύει με επιτυχία την αγωνιστική αίσθηση με τα χαρακτηριστικά ενός μικρού μοντέλου.

Το μεγάλο ατού του μοντέλου θα είναι ο ισχυρότερος κινητήρας των δύο λίτρων, βενζίνης που θα αποδίδει – με την χρήση του εξελιγμένου τούρμπο – 231 ίππους. Η εταιρεία αναφέρει ότι η μέση κατανάλωση του θα κρατιέται στα 6,7 λίτρα/100χλμ(εφόσον και ο οδηγός είναι ...ήσυχος πίσω από το τιμόνι).

Σύμφωνα με την Mini το νέο μοντέλο έχει αυξημένη ισχύ κατά 10% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Θα προσφέρεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και εξάρι αυτόματο . Επιτάχυνση από τα 0-100χλμ σε 6,3’’.






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg