Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Bentley dancing on Ice

http://www.autoguide.com/blog/wp-content/uploads//2013/10/bentley-power-on-ice.jpg

Καθώς ο πάγος γίνεται όλο και πιο παχύς, αρχίζει να διαμορφώνεται η πίστα της Bentley στη βόρεια Φινλανδία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία. Η εκδήλωση Power on Ice διεξάγεται κάθε χειμώνα στην…
κατάψυξη του Αρκτικού Κύκλου, με τις ημερομηνίες για φέτος να είναι από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

http://cdn.24.co.za/files/Cms/General/d/2576/474b8b478dae4e119ba529fbef724c99.jpg

Η γκάμα των αυτοκινήτων της Bentley προσφέρεται για μαθήματα οδήγησης σε παγωμένες επιφάνειες, ενώ για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμη και η Continental GT3-R, το περιορισμένης παραγωγής διθέσιο μοντέλο με ισχύ 580 PS, στήσιμο για την πίστα και 0-100 σε 3,8 sec.

http://www.luxuriousmagazine.com/wp-content/uploads/2014/10/Power-on-Ice-Gallery-2.jpg

Ανάμεσα στους εκπαιδευτές της Bentley ξεχωρίζει ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, Juha Kankkunen, ο οποίος σχεδιάζει τη χάραξη της πίστας.

http://www.luxuriousmagazine.com/wp-content/uploads/2012/11/juha-bottom.png

Πέρα από τα μαθήματα οδήγησης, το «πακέτο» περιλαμβάνει διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, βόλτες με snowmobile, ice-karting και νυχτερινό σαφάρι με έλκηθρα που τραβούν σκύλοι χάσκυ. Και όλα αυτά στην… προνομιακή τιμή των 11.340 ευρώ.



Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://events.bentleymotors.com/en/power-on-ice/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg