Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Mercedes-Benz C-Class Cabrio 2016

http://media.caranddriver.com/images/media/51/2016-mercedes-benz-c-class-cabriolet-spy-photo-inline-1-photo-511974-s-original.jpg
To πρωτότυπο που συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κοντά στο Nurburgring αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι το μεσαίο sedan της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να αποκτήσει μια ανοιχτή εκδοχή, η οποία θα αναλάβει να «αναπληρώσει το κενό» της CLK που δεν απέκτησε ποτέ άμεσο «διάδοχο» αλλά, αντικαταστάθηκε από την μεγαλύτερη E-Class Cabriolet.

Όπως και να έχει με την θέση της νέας ανοιχτής έκδοσης της νέας C-Class στην γκάμα των Γερμανών, το σίγουρο είναι ότι θα έχει ως αφετηρία την Coupe έκδοση της C-Class η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σύντομα, υιοθετώντας ένα δυναμικότερο σχεδιασμό σε σχέση με τις μέχρι σήμερα οικείες εκδόσεις του μοντέλου.

http://media.caranddriver.com/images/13q2/511796/2016-mercedes-benz-c-class-cabriolet-spy-photo-photo-512076-s-1280x782.jpg


Σε ό,τι αφορά την Cabrio η οποία θα παρουσιαστεί επίσης μέσα στην επόμενη χρονιά αναμένεται να υιοθετήσει μια υφασμάτινη οροφή, συμπληρώνοντας τα χαρακτηριστικά της με την τεχνολογία και τους κινητήρες που ήδη συναντάμε στην γκάμα της C-Class.

 http://3.bp.blogspot.com/-942dv_mvC3A/U8_jZta94fI/AAAAAAARmq4/zPve4YR1lWU/s1600/Mercedes-C-Cabrio-1.jpg

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί στην περίπτωση της C-Class Cabrio είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, θα τιμολογηθεί χαμηλότερα από την SLK Roadster που θα μετονομαστεί σε SLC, αποτελώντας το προσιτότερο ανοιχτό μοντέλο της γκάμας της Mercedes-Benz.




car & driver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg